Upload jouw foto's

SDoornewaard

Niveau:beginner
Lid sinds: 23-07-2013

51

FOTO'S

 
Reacties: 47
Favorieten: 1
Bekeken: 1153
Stemmen: 23
 
Ben als het even kan lekker bezig met mijn hobby fotografie. 5 jaar geleden ben ik begonnen met fotograferen na het lenen van de D80 van mijn opa. Na een aantal jaar heer lijk geëxperimenteerd te hebben met deze camera heb ik 2 jaar geleden een D300s gekocht. Met deze camera fotografeer ik met ... Lees meer
  • Nikon D80
  • Nikon D300s
Nikor 18-200 VR2, Nikor 50mm 1,4,
Polarisatiefilter

SDoornewaard

Niveau:beginner
Lid sinds: 23-07-2013

Black & White (19)

Zoals de titel al doet vermoeden zijn dit zwart wit foto's. Sommige foto's komen gewoon veel beter tot hun recht in het oude zwart wat. Juist het weg laten van de kleur voegt dan wat toe. Hier ben ik nog niet zo heel lang mee bezig, maar na het lezen van de Zoom over zwart wit fotografie heb ik is in mijn biebliotheek met raw foto's gezocht naar plaatjes die zich lenen om omgezet te worden naar zwart wit. Zelf zie ik heel veel mooie zwart wit foto's terug op de zoom, dus heb nog een behoorlijke weg te gaan.

Bostijgers (11)

Tijdens het oefenen en spelen met mijn D300s, gebruik ik vaak de modellen Sverre en Vidar. Dit zijn onze 2 Noorse Boskatten. Beide zijn lekker ondeugend en speels, ook kan je ze natuurlijk niet laten poseren als een mens dat kan. Vaak oefen ik weer nieuw geleerde dingen van uit de Zoom.nl op hun uit en die aandacht van mij met de camera vinden ze heel interessant.